FeaturePoints Apps for IOS & Android

Hello my dear lovelies! Today I want to share with you about this cool apps called FeaturePoints. I have been using this apps for a while and I found that it’s a good app to earn rewards such as gift cards from itunes, google playstore, amazon, paypal etc. Why I suddenly use this app, you asked me? Oh well, I’m a huge fan of the game clash of clans. So I use this app to get itunes gift cards to get gems. Hehe.. So now let me explain further…

What is FeaturePoints?

This apps is popular in western countries. But not so much in Malaysia, I guess. Because when I do my research, not so much info I get from Malaysian users. Basically in Malaysia we have like Bonuslink, Kad Mesra etc to get points when we go shopping or buy fuel. After certain amount of points, we can redeeem a gift. Same concept applied to this app. After we install this apps to our smartphone (Iphone & Android), we can get points when download & try new free apps advertise inside FeaturePoints. It’s totally free! You only need to play with the downloaded apps for 30secs – 1minutes. After that, go back to FeaturePoints & boom! Your points will be credited. After that, you can simply choose to delete the apps you just downloaded. The more apps you try, the more points you will get! However, please don’t delete the apps you tried if the credit hasn’t been credited yet ok?

gambar ifon 2229

What is the App Offers?

Well, as you can see from the picture above, the apps consists of games & social tools. You just need to play the games 30 seconds to 1 minute & you’re good to go. I still keep some of the games because it’s just addicting to play it. Hehe..

gambar ifon 2225 gambar ifon 2226 gambar ifon 2227

How about the rewards I get?

The countries involved under rewards sections are Australia, Belgium, Canada, France, Germany, Italy, Japan, Netherlands, Spain, Sweden, United States, United Kingdom and Vietnam. And for other countries, we can choose for the Worldwide & the rewards under it is only PayPal USD Funds. But for me, I have US itunes account. So eventhough I’m in Malaysia, I can still use the itunes gift card to get gems for my clash of clans game. Hehe.. As you can see from the above pictures, you can redeem many rewards after you reach certain amount of points. The minimal amount of points to redeem rewards is 200 & you can get paid apps from AppStore for free. Yay!

Will I get rich if I use FeaturePoints?

Well, with my honest opinion, not so much. Since the new apps they advertise it’s quite limited per day. But on the first day you join, there are many apps to try & you can gain 300-500 points. This is a good way to earn extra coffee money, purchase online goods or to boost your favourite games from Apple product (Clash of Clans.. Ehem ehem…).

Ok, so how do I start using?

You can use my referrel link here http://featu.re/P22TEP and get 50 bonus points when you register with FeaturePoints.

Or

You can go to featurepoints.com & download the apps directly from there. You can enter my referrel code: P22TEP & get 50 bonus points!

The apps will asked to install a profile on your phone. Don’t worry! It’s perfectly safe. It’s just a way for the system to detect how many apps you have tried & to give you the points you earned.

Is it legit? Is it safe?

Yes, it is! Don’t worry. FeaturePoints is a big company that advertise for many apps. They have their good reputation to maintained. You can read the Privacy & Policy from the apps. They will not spam you or give your details to the third parties.

Is there any other way to boost my points?

Yes! When you first register, you will be given your own referral code. Spread your referral code to your family & friends and receive 50% of the points they get when they downloaded the apps.

Is there an ‘express’ way to get more points?

I do a lot of research about this where people use VPN & hack to boost points because every country have different amount of apps to download. So they use VPN and set their device to different countries just to get more points. However, I strongly discouraged using that way because you can get caught when you downloaded random apps from other countries and you can get BANNED! You will no longer receive new apps to try & your points will not get increase further. I say, honesty is the best policy. Hehe..

Thanks for reading my blog & happy earning! If you have any doubts, you can leave a question below or go straight to the FeaturePoints website. ^_^

Pore Brush

Hi semua! Excited sangat hari ni sebab nak review barang baik punya. Hehe.. Jom2 tengok!

Image

Pernah tak korang rasa masa cuci muka rasa muka macam tak bersih je? Macam nak cuci banyak kali je? It happens to me many times. Jari kita tak dapat nak bersihkan liang-liang roma kat muka walau tonyoh macam mana pun. Sebab tu sekarang ni tengah hot kat korea pakai cleansing tools. Yang paling mahal tu Clarisonic yang jual kat Sephora tu. Memang tak lah nak beli kan.

For beginners, saya suggest guna yang murah dulu. Mana tau tak sesuai dengan kulit muka kan. Pore Brush ni saya tersangat2 lah suka. Berus dia sangat lembut kalau di bandingkan dengan Clarisonic. Lembut sangat dan tak rosak kan kulit. Berus dia diperbuat daripada synthetic material. Handle dari PVC. Ada jugak handle yang diperbuat dari kayu. Elok je pegang.. Kena2 lagi kalau tangan kecil molek. Hehehe…

Image

Berus dia dikatakan lebih kecil dari liang roma. Jadi apa2 kotoran yang berada kat pores tu akan tanggal. Saya cuci muka pakai pore brush hanya sekali sehari pada waktu malam je.  Sebab nanti kalau banyak sangat kulit akan kering. Gunakanlah dengan pencuci muka yang korang suka ye. Sejak pakai pore brush, jarang dah keluar whiteheads ke jerawat ke blackheads ke.. Ini menunjukkan pores kita betul2 bersih sebelum tidur. Serum dan moisturizers pun senang je meresap masuk dalam kulit. Rasa tak rugi beli alat ni walaupun nampak macam tak perlu je. Hehe..

Bagi yang suka pakai make-up hari2, saya suggest guna lah alat ini untuk bersihkan muka sebelum tidur. Sebab takut lah tak bersih plak pakai tangan kan. Nanti keluar jers sana sini. Huhu~

Ok girls! About the price… Saya beli kat BeautyLicious dengan harga RM35. Kalau rajin google, boleh je dapat harga yang lebih murah. So apa lagi? Let’s do the justice to our skin. 🙂

Mustika Ratu: Syampu Bayam, Bilasan Santan & Ramuan Penyubur Rambut

Assalamualaikum! Kali ini nak review product plak. Hehe… Geds!

Oh no! Rambut gugur? Ya! Saya mengalami masalah itu. Memang sangat tak suka! Sebenarnya dari zaman sekolah menengah lagi dah gugur rambut. Tapi masa itu tak lah banyak sangat. Sejak setahun lebih ni macam makin banyak pula gugur. Masa syampu rambut memang sangat takut tengok rambut gugur kat lantai. Argh! Tak boleh jadi ni. Lama2 boleh botak!

Macam2 produk dah pakai. You name it! Pantene, Dove, Head & Shoulder, bla bla bla… Semua tak jalan. Jadi, pergi lah Iris Salon & Spa yang kat Shah Alam tu. Mengadu lah kat Dilla. Dilla kata tak apa, buat hair treatment dulu. Dilla pun terkejut tau rambut gugur banyak gila. Sekarang masih lagi buat hair treatment kat sana, 2 kali sebulan tau. Ok lah, ada improvement sikit tapi still gugur.

Dilla ada cadangkan guna Syampu Bayam Mustika Ratu sekali dengan Bilasan Santan & hair tonic penyubur rambut. Ok Dilla, I trust you! Hehe..

Sekarang dah seminggu dah pakai semua produk2 tu. Alhamdulillah, rambut gugur dah berkurangan. Dah tak se-ngeri dulu. Kulit kepala dah tak gatal2 dah. Happy nya!

ImageImageImage

Cara pemakaian: Mula2 basahkan rambut. Syampu rambut dengan Syampu Bayam. Usap perlahan2 kat kulit kepala & rambut. Lepas itu bilas. Kemudian ambil Bilasan Santan. Bilasan Santan ni guna macam conditioner. Usap perlahan2 kat rambut, terutama kat hujung rambut tu. Jangan letak kat kulit kepala tau. Biarkan 5 minit (Kalau lagi lama, lagi bagus!), kemudian bilas. Keringkan rambut. (Pastikan rambut betul2 kering) Kemudian, letak Ramuan Penyubur Rambut dekat kulit kepala. Urut2 sikit biar masuk segala ramuan2 yang best2 kat kulit kepala. (Bau dia sangat wangi! Saya suka!) Siap! Senang kan?

Enjoy your healthy & lovely hair. 😉

Thanks for reading! Tata~